Welkom bij Zilvertrek, dé caravanclub van Nederland! Onze club is in 2021 opgericht door een groepje kampeerliefhebbers die maar één ding voor ogen hadden: het delen van hun passie voor het buitenleven. Bij Zilvertrek draait alles om kamperen, in welke vorm dan ook. Of je nu van luxe glamping houdt of liever met een tentje in de natuur bivakkeert, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij zijn een groepje enthousiastelingen die eropuit trekken met onze caravans, campers en tenten. Samen verkennen we de mooiste plekjes van Nederland en daarbuiten, genieten we van de rust en de natuur en maken we nieuwe vrienden. Want bij Zilvertrek draait het niet alleen om kamperen, maar ook om de gezelligheid en de saamhorigheid.

Onze clubleden komen uit alle hoeken van Nederland en hebben allemaal hun eigen verhaal. De een is opgegroeid met kamperen en heeft de liefde voor het buitenleven van zijn ouders geërfd. De ander heeft pas later ontdekt hoe heerlijk het is om met de caravan op pad te gaan en kan nu niet meer zonder. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: de liefde voor kamperen en alles wat daarbij hoort.

Bij Zilvertrek kun je rekenen op een warm welkom, ongeacht je ervaring of type kampeermiddel. Onze clubleden staan altijd voor elkaar klaar en helpen elkaar graag met tips en advies. Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals wandelingen, fietstochten en gezellige barbecue-avonden.

Dus ben jij een kampeerliefhebber pur sang en zoek je een gezellige club om je passie mee te delen? Word dan lid van Zilvertrek en ontdek wat kamperen in al zijn vormen te bieden heeft!